Over de Rijke Schilders

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor jouw huis

Missie

Omschrijf kort en concreet wat je bedrijf doet, voor welke doelgroep je er bent, welke problemen je oplost en met name wat jouw bedrijf / product uniek maakt. Maak deze tekst persoonlijker en aantrekkelijker door je drijfveer en de daarbij behorende missie te omschrijven. Wat is jouw massive transformation purpose? Waarom doe jij wat je doet? DIT IS WAT ER VANUIT HET WEBSITESYSTEEM STAAT. HANNEKE: BELANGRIJK OM TE BEDENKEN; DEZE PAGINA IS NIET BEDOELD OM TE VERTELLEN WIE JIJ PRECIES BENT. DAT IS HELEMAAL NIET RELEVANT VOOR JE KLANT. JE MOET DIT OOK ALS EEN VERKOOPPAGINA ZIEN. HOE WERKEN JULLIE? WAAR STA JE VOOR? WAT KUNNEN ZE VAN JE VERWACHTEN? SCHRIJF HET ZO OP DAT DE KLANT DENKT, JA DIT BEDRIJF IS BETROUWBAAR EN KWALITATIEF GOED! OVERTUIG ZE MET DEZE PAGINA WAAROM ZE VOOR JOU MOETEN KIEZEN.  HET MOOISTE IS ALS HET WEL EERLIJK IS.

KIJK ANDERS EVEN NAAR ONZE SITE (GAAF INJ) OM TE ZIEN HOE JE DIT IN KUNT VULLEN.


Ons team

Jij

Functie

Collega 1

Functie

Collega 2

Functie

Collega 3

Functie

Onze diensten

Product /  Dienst 1

Korte omschrijving van je product of dienst.

Product / Dienst 2

Korte omschrijving van je product of dienst.

Product / Dienst 3

Korte omschrijving van je product of dienst.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Nick
Zeer tevreden. Sympathieke eigenaar. Remy levert supermooi vakwerk en komt na wat hij belooft. Eind van de dag is ook alles weer netjes aan de kant. Werkt aan een stuk door, geen andere klussen tussendoor.  Zeker aan te raden
Ms. Nameless
Add Your Stars
Peter
De Rijke Schilders is een superbedrijf. We hebben al  meerdere keren van hun diensten gebruik gemaakt en zijn nog nooit teleurgesteld.  Ook nooit bijkomende kosten achteraf. Het resultaat is altijd perfect en het personeel is een plezier om bij je thuis te hebben. We hebben veel antieke voorwerpen in huis. De schilders waren er erg voorzichtig mee.  Goede ervaring van start tot finish!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Hanneke

Zeer tevreden over dit schildersbedrijf. Vriendelijke en betrouwbare eigenaar. Gaf ons goede (kleur)adviezen. Hierdoor gekozen voor mat zwart voor onze openslaande deuren. Zag er heel gaaf uit! 

Offerte was uitgebreid en duidelijk. Ook geen bijkomende kosten achteraf. Mooi resultaat, ons houtwerk ziet er heel strak uit en muren mooi egaal. Wat ook heel fijn was, was dat ze elke dag de werkplek weer schoonmaken en je dus 's avonds niet in de troep zit.

Ms. Nameless
Add Your Stars